Köyliön museo, Tuiskulan museo vai Torpparimuseo?

Tuiskulan museo, Köyliön Torpparimuseo, Tuiskulan Torpparimuseo vai Köyliön museo? Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja nyt  haluaisinkin tehdä kyselyn siitä, millä nimellä te olette tottuneet Torpparimuseota kutsumaan? Laittakaa kommenttia ja katsotaan, mikä nimi keräsi eniten ääniä.

resize
Kuva vuodelta 1937, jolloin luhdin katolla luki Köyliön museo. Mahtaakohan itse Torpparimuseon kokoelman perustaja seppä F. J. Bärling olla kuvassa? Kuva: Köyliön valokuva-arkisto.

Pakko vielä kehua teitä talkoolaisia. Kiireisimpään talkooaikaan ilmoittautumisia on tullut mukavaan tahtiin sekä riukuaitataksvärkkiin että esinevalokuvaustalkosiin. Riukuaitataksvärkkiin on vielä muutamia vapaita paikkoja jäljellä, joten nyt pikimmiten varaamaan paikka itselle ja kaverille.

Esinevalokuvaustalkoiden lähipäivät ovat täynnä, mutta edelleen vapaita talkoopäiviä löytyy. 12.-16. ja 19.6. talkoopäiville kaivataan ainakin yhtä talkoolaista per päivä. 28.6. on vielä kokonaan täyttämättä. Lämpimät kiitokset jo talkoissa olleille, tervetuloa uudelleen! Tiedän jo, että muutamat teistä näen vielä samoissa merkeissä : )

Inkeri Marttila ja Sirkka Salo olivat oikea tehotiimi. Valokuvasimme päivän aikana 112 esinettä, mikä oli kirkkaasti paras tulos tähän mennessä. Tulkaahan haastamaan tämä parivaljakko.

Saana ja Lassi
Talkooeväät syötiin Jaakko Ojalan ja Lassi ja Saana Kaukon kanssa Tuiskulan Seuratalon lämmössä. Meidän talkoopäivästä voi myös lukea lähipäivinä Alasatakunnasta.

Hanna

4 vastausta artikkeliin “Köyliön museo, Tuiskulan museo vai Torpparimuseo?

Jätä kommentti