Museotaksvärkki-hanke starttaa

Museotaksvärkki-hanke starttasi 6.3.2017 ja ensimmäinen kokous istuttiin 3.5., jolloin kokoonnuimme mukavalla joukolla Yttilän Museokoululle pohtimaan hankkeen tulevaisuutta. Hankkeen suunnitelmista lisää tuonnempana, mutta tiedossa on talkoita, joissa takuulla pääsee muistelemaan menneitä ja oppimaan uutta.

IMGP2422_p
Kuvassa vasemmalla Hanna Jaakola, Anneli Laine, Akuliina Aartolahti, Risto Pohjolainen, Elina Haavisto, Jaakko Ojala ja Kalevi Salmi. Kuva: Sari Minkovitsch.

Museotaksvärkki-hankkeeseen kuuluu hankkeen johtaja Mikko Eskola ja hanketyöntekijä Hanna Jaakola (allekirjoittanut) sekä toivottavasti vaatimattomaan joukkoomme osallistuu useat talkoolaiset. Apu on hankkeelle erityisen tärkeää ja tavoitteenamme onkin yhdessä turvata köyliöläisen kulttuuriperinnön säilyminen.

IMGP2427_p
Kuvassa vasemmalla hankkeen johtaja Mikko Eskola. Kuva: Sari Minkovitsch.

TERVETULOA seuraamaan museotaksvärkki-blogia, jonka tarkoituksena on kertoa hankkeestamme ja talkoistamme, mutta ehdottomasti blogi kertoo köyliöläisyydestä ja köyliöläisestä kulttuuriperinnöstä. Blogin tavoitteena on myös herättää muistelemaan ja hienoa olisi jos blogi kannustaisi jakamaan yhteisiä muistoja, joten ottakaa alla oleva kommenttialue haltuunne.

Vietetään nostalginen kesä yhdessä!

Museotaksvärkki-hankkeen hanketyöntekijä

Hanna Jaakola

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s